Totem: Oczella Eszter csúnya sérülést szerzett - ifaktor

Oczella Esztert igencsak megviselte az íjászati gyakorlás a Totemben.


Az íjászat nem éppen könnyű. Rengeteg gyakorlás és hatalmas koncentráció szükséges hozzá. Oczella Eszter igencsak megsínylette a sportág elsajátítását.

Közösségi oldalán osztotta meg követőivel, hogy naponta hosszú órákat gyakoroltak csapattársaival, amíg már ki nem sebesedett a kezük vagy a karjuk.

A posztot ide kattintva érhetitek el.

Ezekből a jelenetekből nagyon kevés kerülhetett a műsorba, de Eszter elmondása szerint sok időbe telt, mire ráéreztek a dologra. Instagram-sztorijában is közzé tette nem éppen kellemes élményeit:

"Rengeteget gyakoroltunk. Szinte minden nap, hosszú órákat, amíg szét nem vágta az ujjunkat a húr, amíg kék-zöld nem lett a karunk."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

A szülinapos Julia Roberts top5 legemlékezetesebb filmje

Ma ünnepli születésnapját a gyönyörű színésznő, Julia Roberts. Ebből az alkalomból adódóan elhoztuk nektek az öt legnépszerűbb filmjét, amelyből nemcsak az derül ki, hogy remek színésznő, de az is, hogy rajta aztán tényleg nem látszik az idő múlása.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!