Totem: Szőke Zoltán nem bírja elviselni csapattársait - ifaktor

Alig pár napja indult a Tv2 legújabb kaland reality műsora, a feszültség máris a tetőfokára hág a műsorban. Szőke Zoltán nem tudja elviselni csapattársait.


Egy a műsorból kimaradt interjú során Szőke Zoli elárulta a kameráknak, hogy miért lett elege csapattársaiból és hogy miért nem tud velük azonosulni, azon túl, hogy egy teljesen más generáció és kor szülöttjei.

„Napokig volt bennem egy feszültség, amit úgy érzem, hogy személyesen kellett volna megbeszélni, akár egyesével a srácokkal. Úgy éreztem, hogy valamiért az ő hármasuk egy felpörgetett világból jön, egy minden megszólalásból poént csináló világból. Én értem ezeket a kedves kis beszólogatásokat, csipkelődéseket csak, mint mondtam tanulni jöttem ide és úgy látszik, hogy megtalálták a határomat. Túlcsordult a befogadó képességem"

- nyilatkozta a kameráknak a Barátok közt egykori színésze.

A feszültség és a konfliktus helyzetek egyre csak fokozódni fognak, pedig még csak pár napja tart a műsor, de már elképzelni sem tudjuk, hogy a legvégére mi fog történni a szereplőkkel.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Polgár Kriszta elárulta: nem lesz több gyereke

A napokban megszületett Polgár Kriszta harmadik gyermeke egy kislány személyében. Két fia után ez igazi felüdülés lehet. Azonban elárulta: nem szeretnének több gyermeket már.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!