Tóth Andi használt bugyijáért milliókat adnának - ifaktor
Tóth Andi fekszik egy fotózáson

Az énekesnő Istenes Bence YouTube-videójában mesélt arról, milyen beteg kérésekkel fordulnak hozzá a férfiak.


Jelenleg a YouTube egyik legnézettebb magyar vlogja az IstenEst, amelynek házigazdája Csobot Adél férje, Istenes Bence. A videóiban barátai és kortárs magyar előadók szoktak megfordulni, ahol kendőzetlenül beszélgetnek a jelenlegi karrierjeikről, magánéletükről, valamint a rajongóik furcsa szokásairól is, amelyekről egyik vendége Tóth Andi kegyetlen őszinteséggel beszélt.

A magyar sztárokhoz több kérdést is kaptak, azonban a „Mi az amit megvennének tőlünk?” kérdésre, Andi egy rendkívül kellemetlen történettel rukkolt elő. Elmondása szerint gyakran találják meg őt a lábfétises emberek, vagy azok, akik előszeretettel gyűjtik a sztárok használt fehérneműit.

"Nőknél az mindig valami fehérnemű vagy zokni, mert beteg lábfétisű emberek vannak. Rendesen volt olyan, aki milliókat adott volna a bugyimért. És mondtam, hogy ugh. Használtan kérték. Nem, undorító! Ilyenekhez nem folyamodnék soha. Ez nagyon személyes dolog. De tényleg tudok valakiről, aki eladta a fehérneműjét, előadó itt nálunk"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!