Tóth Andi domina ruhája bombaként robbant az interneten - ifaktor

Tóth Andi ismét felhívta magára a figyelmet legújabb posztjában. Ruhája nagy rajongást, de legalább ennyi ellenszenvet is kiváltott.


Egyik legújabb klipjének forgatásáról posztolt Tóth Andi közösségi oldalán. Az énekesnő izgatottan teszi közzé, hogy nem egy klipen is dolgozik:

„Forog a többi klip is."

A ruha, amit visel egyáltalán nem hétköznapi. Teljes mértékben olyan hatást kelt, mint, ha Andi mellei kilátszanának a fekete anyag alól. Rajongói természetesen most is kifejezik tetszésüket a lány formabontó stílusa iránt:

„Ej, de szexi vagy!"
„Hú ez a szerkó nagyon durva, dögös."
„Aki ezt a ruhát kreálta, egy zseni. Te gyönyörű vagy. A lehúzó kommenteket meg nagy ívben t*jd le."
„Hú Andi "mellesleg" minden rendben."

Ám akadt olyan kommentelő is, akinek nem nyerte el a tetszését Andi új stílusa:

„Mikor egy ilyen ruhában akarsz pampogni a női jogokról."
„Szerintem neked semmi közöd nincs a divathoz."
„Szerintem gusztustalan!! Amúgy meg k*rva unalmas már hogy mindenki őt bántja…ezzel csinál reklámot magának, felkapta most a média, aztán később megy a süllyesztőbe…. de hat azért a jó ízlésnek is van határa. Annyira várok már egy jó számot tőle…tényleg…szép, fiatal, dekoratív, ne rontsuk meg ezt a lányt ilyen öltözékkel."
„A következő filmjét, már Kovi rendezi, mert az is, csak egy munka!"
„Andi, ne engedd, hogy bohócot csináljanak belőled. Kérlek. Mi ez a "ruha"?"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

A sztárvilág legemlékezetesebb esküvői - Jennifer Anniston és Brad Pitt

Jennifer Aniston és Bred Pitt már több mint 21 éve házasodtak össze, 2000. július 29-én. A sztárok öt évvel a fényűző esküvőjük után elváltak. Lássuk milyen volt az ő egymillió dolláros lakodalmuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!