Ezt várják a rajongók Tóth Anditól és Marics Petitől - ifaktor
Tóth Andi és Marics Peti egymás mellett állnak a Sztárban Sztár színpadán

A két népszerű énekes, Tóth Andi és Marics Peti a Sztárban Sztár döntőjében együtt duetteztek, ami szinte felrobbantotta a stúdiót. Azonnal el is indultak a találgatások, hogy vajon a páros között mi lehet a színpadon kívül.


Ezeket a gondolatokat pedig leginkább Lékai-Kiss Ramóna indította el, aki a zsűri soraiból úgy érezte, hogy a két fiatalt össze kell boronálnia. Az énekesek azonban ettől egyértelműen zavarba jöttek.

Andi rajongói pár kommentben megkérdezték az énekesnőtől, hogy valóban van-e közöttük valami Petivel és ha nem, akkor a jövőben számíthatnak-e rá, azonban Andi ezekre a kérdésekre nem adott választ.

Amit viszont ennél is egyértelműbben szeretnének Andi rajongói a két fiatal tehetségtől, az nem más, mint egy közös dal a közeljövőben. A két zenész valóban nagyon jól állt egymásnak a színpadon, így nem elképzelhetetlen, hogy a jövőben egy közös számot adjanak ki.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!