Tóth Andi vallott szerelmi életéről - ifaktor
Tóth Andi fehér trikóban és farmerben guggol

Tóth Andi az utóbbi időben, ha kitesz egy fotót, követőinek azonnal az az első kérdése, hogy együtt van-e az éppen látható férfival. Úgy tűnik, az énekesnő ezt megelégelte és most megválaszolta ezt a kérdést.


A Dancing with the Stars című műsor ideje alatt, Tóth Andit táncpartnerén kívül is több férfival hírbe hozták, azonban az énekesnő mindet cáfolta. Andi többször is elárulta, hogy már régóta nem volt párkapcsolata.

Az utóbbi időben azonban felröppent a hír, miszerint talán Frohner Ferenccel van több köztük barátságnál. Ferenc több, mint két éve Andi fodrásza, továbbá korábban Kárpáti Rebeka párja volt és akinek oldalán a Nyerő Páros című műsorban versenyzett. Azonban nemsokkal a műsor vége után szakítottak a modellel.

Most viszont Tóth Andi reagált Instagram-bejegyzésében és elmondta, hogy ami közte és Ferenc között van az csupán barátság.

,,Mivel természetesen láttuk a cikkeket, mindenki nyugodjon le a p*csába. Feri már több mint 2 éve a fodrászom és emellett egy nagyon kedves barátom. Tudom, hogy én mindenkivel IS együtt vagyok, de most légyszi hagyjatok már.”

-írta a kommentszekcióban Andi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!