Tóth Andin volt a sor, hogy valljon a hazugságvizsgálón - ifaktor
Tóth Andi a Dancing with the Stars próbáján
Tóth Andi mesélt apjával való kapcsolatáról, lázadó gyerekkoráról, mostani szociális életéről, egészségéről és szerelmi életéről. Kiderült, hogy meglepő módon, az a kép, amit róla látunk a médiában szinte teljesen ellentétes az ő valódi személyiségével.


A 20 perc őszintén legújabb adásában Tóth Andin volt a sor, hogy hazugságvizsgálóra kössék és kifaggassák magánéletéről. A szókimondó énekesnő meglepő vallomásokat tett a műsorban.

Azt már a korábbi műsorokból, amelyekben Andi szerepelt – például az Összezárva hajdú Péterrel, vagy éppen a Dancing with the Stars – megtudhattuk, hogy nem ápol jó kapcsolatot a mai napig édesapjával. Most azt is elárulta, hogy nem tudja, hol lehet most az apja, emellett édesanyjával sem találkozik gyakran, konkrétan kevesebbszer, mint évente négyszer.

​Arról is mesélt, hogy bár szereti önmagát, szokott szenvedni az önbizalomhiánytól. Továbbá azt mondta nem igazán szeret a középpontban lenni, viszont itt a poligráf gép jelzése szerint ekkor nem mondott igazat. Elárulta, hogy ő egy introvertált, antiszociális személyiség, aki inkább munkahelyi kötelességnek érzi a nyilvános szerepléseket, mintsem szórakozásnak. Hamar fel kellett nőnie, ebből kifolyólag nehezen viseli, ha nem ő irányít, mindig egyedül kellett megoldani a problémáit az életében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!