Tóth Andi mindössze két férfival volt együtt eddig életében - ifaktor
Tóth Andi
Tóth Andi hosszú idő után nyilatkozott ismét magánéletéről, ezáltal visszaemlékezhetünk, hogy mennyire meghökkentő vallomást tett lassan egy éve egy tévéműsorban.


Tóth Andi még tavaly áprilisban volt Hajdú Péter vendége az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban. A szexi énekesnő itt bevallotta, hogy mindössze két férfival volt együtt élete során. Ezzel nemcsak a nézőket, de még Hajdú Pétert is meglepte a dolog.

Az énekesnő nem gyakran beszél magánéletéről, ám néhány napja ismét megtette ezt és elárult néhány apróságot szerelmi életéről, valamint arról, hogy mit vár el egy férfitól.

“Nagyon nehezen nyitok, mert rengeteget sérültem. Emiatt hatalmas falakat húztam magam köré, amiket nehéz lebontaniuk a férfiaknak. (…) Mára teljesen felborultak a szerepek, és a férfiak elvárnák, hogy egy nő kezdeményezzen. Én ennél régimódibb vagyok, azt gondolom, egy férfi vegye be a várat. Ha nem, akkor hiába vagyok szeretethiányos lány, ezerszer inkább vagyok egyedül”

– mesélte a Story magazinnak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!