Tóth Andi megtörte a csendet! Kifakadt Tóth Gabi miatt! Kapcsolatuk nem alakul fényesen - ifaktor
Tóth Andi egy fehér háttér előtt áll

Tóth Andi elmondta a véleményét Tóth Gabiról és a konfliktusról, ami kettejük között kialakult. Viszonyuk nem alakul a legrózsásabban.


Úgy tűnik az énekesnők a jövőben nem lesznek legjobb barátnők. Legelőször idén februárban alakult ki köztük nézeteltérés, amikor Andi Instagram-oldalán egy tequilát gyártó céget reklámozott. Gabi ekkor egy zárt Facebook csoportban tette közzé nemtetszését kolléganőjét illetően a nyilvános alkoholfogyasztás miatt. E miatt Andi kiakadt Gabira.

Most, hónapokra rá így nyilatkozott Andi:

„Soha nem éreztem azt, hogy ő engem emberileg kedvelne, szimpatizálna velem. Tavaly írt pár üzenetet, amiket nem tudtam hova tenni, szóval egy idő után már nem válaszoltam rá. Elkezdte értékelni azt, amit látott, és hogy mennyire nem tetszik ez neki. Én annyit mondtam, hogy sajnálom, ez vagyok én, ezt tudom nyújtani. A Sztárban sztár alatt viszont egy kedves arcot mutatott, amit később szintén negatív cselekedetek követtek, ezeket azóta sem tudom hová rakni. Mindenesetre nem tartom vele a kapcsolatot, de nem is neheztelek rá."
„Amivel tudok azonosulni, azt posztolom. Egy alkoholmentes bambit nem biztos, hogy fogok, de ezzel a tequilával mondjuk tudtam azonosulni. Egyébként nem tudom, miért hiszik, hogy engem a tinik követnek többen. Én látom a statisztikákon, hogy inkább a 20-30-as korosztály követ."

Andi úgy gondolja, hogy viselkedése egyáltalán nem volt sértő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!