Tóth Andi összejött Gabriella Spanic volt párjával? - ifaktor
Tóth Andi és és Andrei Manga egy szürke háttér előtt állnak

A hamarosan visszatérő Dancing with the Stars műsorban Tóth Andi Gabriela Spanic volt párjával együtt fog versenyezni. De vajon több van-e köztük, mint csak munkakapcsolat?


A fiatal énekesnő táncpárja Andrei Manga lesz, akiről a BorsOnline értesülései szerint feltételezhető volt, hogy a színésznő szerelme.

A nagyváradi származású táncbajnokot ezúttal Tóth Andival boronálták össze, ugyanis a Dzsungeltúra című film premiervetítésén sok más hazai celebritással egyetemben ők is jelen voltak és közös kép is készült róluk.

Természetesen önmagában ez még semmire nem bizonyíték. Azonban a promotioins.hu egyik vendége is jelen volt a vetítésen, aknek elmondása szerint izzott a levegő a két fiatal között. Így a beszámoló a vendégtől:

„„Nem tudom, hogy most tényleg együtt vannak, vagy csak a Dancing with the Stars miatt jöttek el együtt a Dzsungeltúrára, de szerintem hacsak baráti viszony lenne köztük, akkor nem így viselkednének. Legalábbis én nem így nézek a barátaimra. Konkrétan, izzott közöttük a levegő. Szerintem simán összejöttek már a próbák alatt, vagy most alakul valami köztük, de az is lehet, hogy ez is csak a műsor része, hogy megint legyen min csámcsogni. Mindenesetre aranyos pár lennének."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!