Tóth Andit a bőrszíne miatt kezdték ki követői - ifaktor
Tóth Andi Karib-szigeteken fürdőruhában mosolyog
Az Instagram szinte felrobban Tóth Andi képeitől, az elmúlt évet a Karib-szigeteken piheni ki, miközben megállás nélkül posztol magáról. Ezt követői sem hagyják szó nélkül.


Mint ahogy azt már korábban megírtuk, Tóth Andi előre bejelentette, hogy januárra el fog tűnni. Na de kicsit sem úgy gondolta, ahogy mindenki más. A koncerteket, fellépéseket és egyéb megjelenéseket sorra lemondta, de most kiderült azért, mert a pihenés szigetére száműzte magát.

A Karib-szigetcsoport Aruba nevű szigetéig ment Andi, ahol a verőfényes napsütésben, tikkasztó hőségben és égkék vízben piheni ki fáradalmait. Ami pedig őt illeti, hozza a tőle megszokott formát. Folyamatosan képekkel és storykkal kápráztatja el követőit, akik mind a tájban, mind Andi hízelgő alakjában és fürdőruháiban is gyönyörködhetnek.

Andit újfent azért piszkálják követői, mert a nyaralás során alapból barna bőrére úgy rábarnult, hogy itt-ott foltos maradt, de az biztos, hogy jól áll neki és fogain, valamint szemein kívül semmi más nem világítana már a sötétben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!