Tóth Dávid A Nagy Ő után újra szerelembe esett - ifaktor
Tóth Dávid
Tavaly decemberben ért véget az újraélesztett A Nagy Ő című műsor, amelyben Tóth Dávid keresett párt maga mellé.


A műsor legvégén Laura és Annabella közül előbbit választotta, aki 11 évvel fiatalabb volt ugyan nála, de Dávid benne látta az igazit.

Kapcsolatuk viszont nem sokáig tartott, hiszen két hónap múlva Laura már a főnökével randizgatott, ráadásul csavar a sztoriban, hogy Annnabellával pedig barátnők lettek.

Azonban nemrég Tóth Dávid is arról nyilatkozott a Blikknek, hogy új kapcsolata van, de erről egyelőre nem szeretne sokat elárulni.

„Nem szeretnék erről sokat mondani még, csak annyit, hogy pár hete ismerjük egymást, de annál intenzívebb a kapcsolatunk. Érdekes, hogy amikor annyira akartam szerelmes lenni A Nagy Ő forgatása előtt, alatt, nem jött a szerelem. Laurával kapcsolatban végül kiderült számomra, hogy nem igazi szerelem volt, hanem inkább egy erős fellángolás. A szakításunkat követően elengedtem az egészet és ősszel egyáltalán nem is randiztam. És egyszer csak megérkezett az életembe ő.”

– nyilatkozta Dávid.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!