A Nagy Ő: Annabella elmondta, mi is történt köztük Dáviddal - ifaktor
Tóth Dávid a Nagy Ő-ben
Tóth Dávid jobb James Bond, mint Daniel Craig?
Instagram/ @davidtoth_kayak

A Nagy Ő: Annabella elmondta, mi is történt valójában köztük Dáviddal

A Nagy Ő egyik szereplője, Annabella érdekes kijelentést tett, Dáviddal kialakult kapcsolatól. Elmondta, hogy nem egészen úgy történtek a dolgok, ahogy azt a képernyőn láthattuk.


Tóth Dávid a műsor végén már csak két lány közül választotta ki, azt, aki elrabolta a szívét. Laura és Annabella volt a két döntős, akik a legközelebb kerültek Dávidhoz.

A Nagy Ő a két lányt elvitte Szlovéniába, ahol később Annabellával hajókázott, vacsorázott és együtt töltötte az éjszakát. Nyilvánvalóan a kamerák oda már nem követték a párt, de egyértelmű volt a folytatás. Azonban most Annabella furcsa kijelentést tett, miszerint nem történt köztük intim együttlét.

„Nem, nem történt meg AZ a dolog. Ezt nagyon becsülöm Dávidban, nagyon tisztelettudó volt. Szóba került a téma köztünk, igen, de ő azt mondta, hogy szeretné megvárni az utolsó döntést, addig nem szeretne senkivel még közelibb kapcsolatba kerülni. Tisztelem és becsülöm ezt a döntését. Ha megtörtént volna, lehet, még jobban fájt volna, hogy nem engem választott” – tisztázta Annabella a dolgokat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.