A Nagy Ő: Tóth Dávid azonnal hazaküldte exét a műsorból - ifaktor
Tóth Dávid és Stohl András A Nagy Ő-ben.

Vasárnap este elrajtolt a TV2 párkereső műsora, a Bachelor – A Nagy Ő, amelyben Tóth Dávid olimpikonért verseng a kiválasztott 21 nő. Dávid már az első rózsaceremónián hazaküldött négy lányt.

Az első adásban megjelent egy lány, akinek korábban már volt több randevúja is Tóth Dáviddal, de úgy érezte, nem zárták le az valójában az el sem indult kapcsolatot.

Az olimpikon nem vette félvállról a forgatásokat, ugyanis komoly szándékkal kezdett neki a műsornak. Tényleg meg szeretné találni élete párját.

Észrevehető volt, hogy "exét" kerülte is Dávid, akinek ez nem tetszett, így amikor a Nagy Ő egy másik lánnyal ismerkedett, odament hozzá, és kérdőre vonta. A randevúknak Dávid szerint akkoriban egyértelmű oka volt, hogy miért nem volt folytatás.

A hölgyek ugyebár addig maradhatnak versenyben, amíg alkalmanként rózsát kapnak a főszereplőtől. A végső „rózsaceremónián" pedig Dávid kiválasztja az egyetlen és igazi hölgyet, akit egy életen át társának választ – persze, ha a kiválasztott hölgy is úgy akarja.

Ezúttal rögtön négy hölgy távozott a párkereső showból, akik nem kaptak virágot.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!