Követői nem hiszik el Tóth Gabinak, hogy adományozott - ifaktor
Tóth Gabi és Krausz Gábor
Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya már most a konyha ördöge
Instagram/@gabor.krausz

Követői nem hiszik el Tóth Gabinak, hogy adományozott a menekülteknek

Tóth Gabi is, több hazai sztárhoz hasonlóan azon fáradozik, hogy megfelelő segítséget tudjon nyújtani az ukrán menekülteknek. Az énekesnő komoly lépéseket tett az ügyben, azonban ezt több követője is kétségbe vonja.


Korábban már mi is megírtuk, hogy számos hazai előadó és influenszer, mint Pumped Gabo vagy éppen Kárpáti Rebeka, segít nem csak bejegyzésekkel, de adományokkal vagy éppen önkénteskedéssel az ukrán határokón várakozó menekülteken.

Tóth Gabi is beállt ezen sztárok sorába és Instagram-történeben árulta, ő hogyan segít a rászorulókon. Azonban az énekesnő azt is elmondta, hogy eléggé csalódott is, hiszen jelenleg azon fáradozik, hogy fuvart biztosítson a határon beérkezőknek. Ugyanakkor vannak, olyan személyek, akik szintén autós segítséget nyújtanak, de pénzért cserébe. Gabi ingyen szolgáltatást szeretne nyújtani és elmondta, hogy férjével együtt mindent megtesz azért, hogy ezt minél hamarabb el tudják intézni.

Voltak, olyan követői is az énekesnőnek, akik a szemére vetették, hogy Gabi csupán csak a közösségi oldalain megosztott bejegyzésekkel segíti a menekültetek, érdemi adományokkal nem. Így az énekesnő azt is megosztotta Instagram-történetében, hogy számos pelenkát és gyermek terméket vásárolt, amiket szintén az Ukrajnából érkező családoknak szán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!