Elhiszed? Tóth Gabinak sosem volt egyéjszakás kalandja - ifaktor
Tóth Gabi Palik László műsorában.

Tóth Gabi kicsit meglepő nyilatkozatot tett, amely intim életébe engedett némi betekintést.Gabi azt mondta a Palikék világa by Manna műsorában, hogy neki bizony még sosem volt egyéjszakás kalandja. Mindez annak fényében igencsak meglepő, hogy Tóth Gabi fiatal éveiben eléggé kicsapongó életvitelt élt – legalábbis kívülről mindenképpen így látták őt.

Persze azóta ő is sokat változott. Ma már felesége és édesanya, de elmondása szerint Krausz Gábor előtt sem olyan élete volt, mint azt sokan gondolják róla.

„Nekem sosem volt egyéjszakás kalandom például. Én azt se tudom, hogy milyen egy idegen fiúra ráírni és elmenni randizni. Tök konzervatív csaj voltam ilyen téren, ebben nagyon nehezen nyílok meg. A szerelmet kerestem. A Gábor épp akkor jött, amikor egyáltalán nem akartam”

– nyilatkozta némileg meglepően a Sztárban Sztár leszek! mestere.

A beszélgetésből kiderült, hogy Krausz Gábor 12 éve már meghívta egy italra Gabit, aki akkor kikosarazta, mígnem a férfi négy éve a Facebookon írt rá Gabira, akivel azóta is boldog párkapcsolatban él.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!