Tóth Gabi: „Az nem rossz anya, aki nem érti gyermeke szavát” - ifaktor
Tóth Gabi fekete ruhában énekel a mikrofonba

A népszerű énekesnő, Tóth Gabi blogjába újabb bejegyzés került, amire Instagram-oldalán hívta fel követői figyelmét.


Tóth Gabi legújabb blog bejegyzésében kedvese meglepetés születésnapjáról és kislánya halandzsa beszédéről mesélt bővebben olvasóinak.

,,Ezúttal egy kicsit vidámabb és gondtalanabb vizekre eveztem az új blogomban ➡️ mesélek benne Gáborom meglepetés szülinapjáról🎈, Hannika érthetetlen babanyelvéről (kérlek , nyugtassatok meg, hogy ti sem értitek a gyermeketek halandzsáját😅), és az elmúlt időszak egyik legfantasztikusabb híréről , ami azt hiszem sok szülő társamnak jelent majd megnyugvást"

- írta Gabi Instagram-oldalán bejegyzésében, amivel legújabb blogját harangozta be az énekesnő.

Így derült ki, hogy Tóth Gabi sokszor nem érti, kislánya miről beszél, hiszen egyelőre még csak kitalált szavakat használ a saját nyelvén. Gabi blogjában arra szerette volna az édesanyák figyelmét felhívni, hogy azért, mert nem értik gyermekük szavát, nem válnak rossz emberré.

,,Egy pár szót szeretnék azért szólni erről a bizonyos érthetetlen babahablatyról. Nem gondolom, hogy rossz anya lenne az, aki nem érti meg minden szavát a gyermekének. Azt sem érzem, hogy kevésbé >>kapcsolódnék<< az imádott csemetémhez, mert >>barkóbáznom<< kell, hogy egy szó most vajon mit jelent. Nem, hiszem, hogy a nézéséből azonnal tudnom kellene, hogy éhes, szomjas, vagy csak a homokozó lapátot szeretné. Igen, megkaptam a játszótéren, amikor valaki látta, hogy sugárzik az értelem a tekintetemből, és próbálom megfejteni, mit akar velem közölni a gyerek, hogy „jé, te nem érted?”. Jé, én nem értem. Sok mindent értek, de nem mindent. Majd megértem. Szóval kedves olyan anyukák, akik esetleg ezen görcsöltek, íme egy képzeletbeli pacsi"

- írta blogjában Gabi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!