Tóth Gabi kislánya nem akar enni, kétségbeesett az énekesnő - ifaktor
Tóth Gabi és kislánya, Hannaróza.
Tóth Gabi végső elkeseredésében a követőihez fordult segítségért, mert nagyon aggódik a kislányukért, aki mindössze három ételt hajlandó megenni.


Gabi és Krausz Gábor kislánya, Hannaróza nagyon megmakacsolta magát, ami az étkezést illeti, ugyanis úgy döntött, hogy csak három fogást hajlandó megenni.

A hamarosan három éves kislány sztárséf édesapja finomabbnál finomabb és tartalmasabb ételeket készít a családjának, de mindhiába, Hannaróza annyira válogatós, hogy a virslin, a rántott húson, és a bundás kenyéren kívül semmit sem akar megenni.

Az énekesnő végső megoldásként a kővetői segítségét kérte a közösségi médiában.

„A lányom meg semmi pénzért nem akar enni. Összesen három dolog van, amit megeszik: a virsli, a rántott husi és a bundás kenyér. Még azt a palacsintát sem, aminek a készítésében segített. Most komolyan, láttatok már olyan gyereket, aki segít megkenni és felgöngyölni egy nutellás palacsintát, és még csak meg sem kóstolja? Remélem, hogy tudtok egy-két jó tippet, tanácsot írni nekünk, mert mi már nem tudjuk mit tegyünk”

– írta Gabi, akinek kislánya a nagypapa zöldséglevesét és krumplifőzelékét hajlandó még megenni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!