Tóth Gabi úgy döntött, kislányát nem viszi többet a munkába - ifaktor
Tóth Gabi fehér ingben, fekete kalapban-fotózáson
Súlyos betegségéről vallott Tóth Gabi
Instagram/@tothgabi

Tóth Gabi úgy döntött, kislányát nem viszi többet a munkába

Tóth Gabi komoly döntésre szánta el magát, ugyanis kislányát most először vitte el magával a munkába. Bár az énekesnő férje, Krausz Gábor is velük tartott határozottan nem volt zökkenőmentes az esemény.


Tóth Gabi időről időre megosztja aktuális dilemmáit főként a gyerekneveléssel kapcsolatban. Legújabb blogbejegyzésében is éppen arról számolt, hogy rendkívül nehéz megállni a helyét egyszerre édesanyaként és fellépőként is egy eseményen.

Ugyanis most volt az első alkalom, hogy elvitték kislányukat egy rendezvényre, amely a Kincsem Parkban zajlott. Az énekesnő nemcsak nézőként de az esemény háziasszonyaként is jelen volt. Így számára ez bizonyos mértékig munkának számított, mint sem szórakozásnak. Gabi állítása szerint többször is elgondolkodott, hogy jól döntött-e, amikor elhozta Hannarózát. Ugyanis kislánya nem tűrte éppen nyugodtan az eseményt, hiszen folyamatosan szaladgált és mindenkit meg szeretett volna ölelni.

,,A következő pillanatban odaléptek hozzám, hogy szeretnének közös fotót. Az esetek többségében ilyenkor készséggel állok rendelkezésre, de ez nem az az eset volt. Hanni ugyanis úgy döntött, ha már a Kincsem Parkban vagyunk, versenylovakat megszégyenítő gyorsasággal tűnik el a szemem elől, így muszáj voltam visszautasítani a kérést. Még – hogy stílszerű legyek – kutyafuttában visszanézve láttam a csalódott arcokat, de nem volt időm ezen rágódni, mert Hanni tényleg teljesen fel volt pörögve. Itt már azért kezdett megfordulni a fejemben, hogy a következő 8574653786 évben biztosan nem jön velem olyan eseményre, ahol dolgoznom is kell. Nem beszélve arról, hogy a ruhám sem volt éppen gyerek kompatibilis, és hogy is fogalmazzak finoman, kezdett szakadni rólam a víz…”

-írta Gabi a blogbejegyzésében.

A program egy pontján pedig az énekesnőnek a színpadra is fel kellett mennie, így addig férjére, Krausz Gáborra bízta a kislányukat. Azonban Hannaróza ezt nem találta jó ötletnek és sírni kezdett. Gabit komoly dilemmába taszította az eset, hiszen úgy döntött, egy darabig kislánya biztos nem tart vele többet a „munkába”.

,,Szegény Krauszom próbálta nyugtatni, elterelni a figyelmét, de a szeparációs szorongás karöltve a dackorszakkal mindent felülírt. Mit ne mondjak, elég nehéz volt fókuszálnom. Visszaolvasva tök vicces, és ez valószínűleg olyan sztori, amin jókat fogunk majd kacarászni húsz év múlva egy családi ebéden, de megélni akkor azért nem volt ilyen szórakoztató. Elég nagy dilemma volt, hogyan végezzem jól a dolgom, ha közben látom sírni a gyerekemet. Ebben a helyzetben mi vagyok inkább: háziasszony vagy anya?"

-folytatta Gabi.


Ne hagyd ki!