Ezért mennek oda Tóth Gabihoz a követői az utcán - ifaktor
Bohár Dániel és Tóth Gabi a Pesti TV-ben

Tóth Gabi őszintén mesélt a rajongóival történt találkozásairól a Pesti Tv műsorában és a műsorvezetőt is meglepte ezzel. Ugyanis annak ellenére, hogy mostanában sokan negatív hozzászólásokat hagynak Instagram-oldalán, az énekesnő a való életben csak dicséretben részesül.


Tóth Gabi mióta nyíltan felvállalta hazaszeretét és hitét, azóta kap hideget-meleget a közösségi médiában. Most a Pesti Tv műsorában beszélt arról mennyire különböző visszajelzéseket kap, mint az internetes platformokon, mint pedig a nyílt utcán.

Ugyanis, ahogy Bohár Dániel, a műsorvezető fel is hívta rá a figyelmet, Tóth Gabi Instagram-oldalán az utóbbi időben több a negatív komment, mint a pozitív. Viszont erre az énekesnő több érdekes esettel is felelt, ugyanis sokan mennek oda hozzá az utcán, amikor megismerik. Mindazonáltal ezek az emberek, nem a gyűlölködő kommentelő személyeket képviselik.

„A valóságban szeretetett tapasztaltam az egész időszak alatt.”
„Abból, amit a virtuális térben kaptam, én semmi sem tapasztaltam a nyílt utcán”

-mondta Gabi a műsorban.

Gabi elárulta, hogy mindenféle ember odamegy hozzá, hogy dicsérje őt és gratuláljon neki a sikereihez. Véleménye szerint, akik őt nem kedvelik, azok csak egy hangos kisebbséget alkotnak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.