Lebukott Tóth Gabi: csak félig ment férjhez - ifaktor
Tóth Gabi a Sztárban Sztár leszek!-ben népviseletben.
Tóth Gabi a Sztárban Sztár leszek! hétvégi adásában „bukott le", amikor népi öltözéke kapcsán elmesélte, hogy csak félig ment férjhez.


Az énekesnő ezzel azonban rátett egy újabb lapáttal azokra a kritikus hangokra, amelyek újabban azért vegzálják a Sztárban Sztár leszek! mesterét, mert többször tanúbizonyságot tett kereszténysége mellett. Mindezt azért nézik rossz szemmel Gabi kritikusai, mivel úgy érzik, hogy mindeddig erről hallgatott és most is csak azért hangoztatja, hogy újabb lehetőségekhez jusson.

Ennek az volt a tetőpontja, amikor kiderült, hogy ő (is) fog énekelni a pápalátogatáskor a Hősök terén.

Visszatérve a Sztárban Sztárra: ahogy az már korábban többször elhangzott, Tóth Gabinak fontos a magyarsága és a hagyományok tisztelete, emiatt a tegnapi adásban kalotaszegi ruhában jelent meg, a fején pedig egy párta volt.

A fejdísz kapcsán elárulta, hogy nem is lehetne rajta, hiszen férjezett nők nem viselhetnék, de ahogy ő fogalmazott, még csak félig ment férjhez, ugyanis a templomi szertartás egyelőre hiányzik Krausz Gáborral.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!