Tóth Gabi letiltatta az Osváth Zsolttal készült interjúját - ifaktor
Tóth Gabi egy poharakkal teli asztal előtt áll.

Nem lankadnak a kedélyek Tóth Gabi körül. Kiderül, mi hangzott el a beszélgetésben Osváth Zsolttal.


Tóth Gabi minden erejét latba veti, hogy ne ő legyen a téma. Tettei miatt azonban egyre inkább rá hárul a figyelem. Senki nem tudja, hogy vajon megtért-e vagy sem.

Ahogyan a Blikktől megtudhattuk, nemrégiben Osváth Zsolt készített egy interjút Gabival, ahol is a híresség elmondta, miként is éli meg az őt elárasztó kommentháborút és gyűlöletet. A videó azonban mégsem kerülhetett a nyilvánosság elé, mert annak elkészültének másnapjára Gabi meggondolta magát, és letiltatta azt.

Osváth Zsolt legújabb YouTube videójából azonban megtudhatjuk, hogy dióhéjban miről is volt szó kicsit konkrétabban: Gabi azt szeretné, ha az emberek nem bántanák a továbbiakban. Zsolt elmondta, hogy első közös beszélgetésükből azt vonat le, hogy az énekesnő tényleg kiborult.

Zsolt így fogalmaz a videóban:

„Értem ezt a döntést, elfogadni viszont nem tudom."

Gabi elmondta továbbá a YouTubernek: nem jó érzés számára, hogy nagyon sokan a húszéves kori énjéhez próbálják hasonlítani, mert ő mára már egy felnőtt nő és anyuka.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!