Tóth Gabi ezért nem tör nemzetközi babérokra - ifaktor
Tóth Gabi népi ruhában.
Tóth Gabival a Creator TV készített interjút, amelyben az énekesnő a külföldi karrierről is beszélt, mint lehetőség.


Az Én utam című podcastben egy-egy népszerű híresség életútját ismerhetik meg a nézők. Tóth Gabi életútja pedig igazi kincsesláda ebből a szempontból, ugyanis láthattuk, amint vad rockerből családanya lett, amit zenei munkássága is lekövetett és mára főként népdalokat ad elő.

Tóth Gabi arról is beszélt, hogy sokan külföldi karriert prognosztizáltak neki, amelyről neki is megvan a maga véleménye.

„Sokan kérdezték tőlem, sokszor megkaptam azt a bókot, hogy nekem nemzetközi babérokra kéne törni, mert olyan a hangi adottságom. Én ezt valahogy nem éreztem magamban. Legfőképpen azért, mert egyrészt nekem a legnagyobb kihívás, hogy a saját szülőhazámban nyerjem el az emberek szívét és szeretetét, én erre tettem fel a szakmai életemet. A saját anyanyelven szólni… amikor felmegyek a színpadra, és magyar nyelven elénekelnem a magyar dalaimat, és velem éneklik, akkor érzem azt, hogy ennek van értelme, az egésznek, minden nehézségnek, bántásnak, amit kapok. Ott elfelejtem, és megvan az a megérkezem érzés”

– mondta a műsorban a Sztárban Sztár leszek! mestere.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!