Tóth Gabi reagált az őt ért temérdek kritikára - ifaktor
Tóth Gabi egy utcán sétálva lenget egy virágmintás kendőt.

Tóth Gabinak volt szerencséje fellépni Ferenc Pápa előtt az 52. Eucharisztikus Világkongresszuson. Gabi, közösségi oldalán reagált az őt ért negatív kommentekre.


Az énekesnő így összesítette gondolatait Facebook-oldalán:

"Felléphettem ma a zenészeimmel Ferenc Pápa szentmiséje előtt. Büszkeséggel tölt el! Büszkeséggel mutatom majd meg Hannarózámnak is. Őszintén elmondom majd neki, hogy az ezt megelőző két hétben min mentem keresztül, meghurcoláson, megalázáson, gúnyolódásokon, bélyegzéseken... elmondom majd neki, hogy nem adtam fel és a hitem segített ezeken felemelkednem."

Azt is hozzátette, hogy a gyűlölettel szemben rengeteg szeretet kapott és új barátokat is, akik a korábbiak helyére érkeztek. A sok bátorító üzenet is nagyon jólesett Gabinak, amik rajongóitól érkeztek, de persze nem feledkezik meg szerelméről, Krausz Gáborról sem, valamint a család többi tagjáról: édesanyjáról, apukájáról, testvéréről, akik szilárdan támogatták ez idáig és ez után is.

Gabi reméli, hogy ha kislánya majd felnő és visszanézi, akkor büszke lesz majd az anyukájára.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!