X-Faktor, vagy Sztárban Sztár? Tóth Gabinak ez a kedvence - ifaktor
Tóth Gabi magyar mintás kabátban, magyar zászlók között sétál

A népszerű énekesnő, Tóth Gabi elárulta, hogy a két konkurens televíziós csatorna két különböző tehetségkutató műsorai közül, melyik volt a kedvence.


Tóth Gabi azon kevesek közé tartozik, aki megélhettek az RTL Klubon és a Tv2-ben is egy-egy népszerű tehetségkutató műsor zsűrizését.

Gabi ugyanis először az X-Faktor mentora volt, majd később a Tv2 Sztárban Sztár leszek! mestere lett. Ennyi év után, egy követőjének válaszolta meg Instagram-oldalán az énekesnő, hogy melyik műsort szerette jobban.

,,Nehéz kérdés, mert az X-Faktor is egy fantasztikus élménye volt az életemnek, egy igazi családot kaptam általa. A Sztárban Sztár leszek!-et amiatt szeretem, mert nagyon nehéz feladata van a versenyzőknek. Ugyanis nem elég, hogy énekelniük kell, hanem utánozniuk kell. Szóval sokkal komplexebb a feladatuk hétről-hétre. Talán emiatt, nagyobb kihívásnak tartom. De mind a kettőt imádtam"

- válaszolta meg követőjének Gabi az eltűnő Instagram-történet funkcióval.

T\u00f3th Gabi Instagram-t\u00f6rt\u00e9nete

Instagram/ @tothgabi

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!