Tóth Gabi miatt esnek ki versenyzői a Sztárban Sztárból? - ifaktor
Tóth Gabi a Sztárban Sztár leszek!-ben.
Tóth Gabinak a hétvégi Sztárban Sztár leszek! adása után nem maradt egyetlen versenyzője sem, miután Balogh Krisztofer kiesett a versenyből.


Sokak kedvence, Balogh Krisztofer búcsúzott vasárnap este a Sztárban sztár leszek! versenyéből, aki nem bánja, sőt, kicsit megkönnyebbült a döntés hallatán. Nem úgy, mint mestere, Tóth Gabi, aki könnyek között távozott a stúdióból.

A vasárnapi tehetségkutatóban drámai pillanatoknak lehettek szemtanúi a nézők. A stúdióban néma megdöbbenés kísérte Till Attila bejelentését, amikor kihirdette a kieső nevét, hiszen Kárász Dávid és Balogh Krisztofer közül utóbbi nevét mondta ki.

Tóth Gabi nem is tudta leplezni érzelmeit. A döntés után sírva fakadt és a hírek szerint a stúdióból is az elsők között távozott.

Könnyen lehet, hogy az utóbbi időben az énekesnőt ért kritikák miatt sokan egyfajta bosszúból nem szavaztak Gabi énekeseire. Ez a felvetés abból a szempontból is indokolt lehet, hogy Krisztofer kifejezetten magas pontszámot kapott a mesterektől, hiszen a maximális 30 pontból 28-at kapott.

Krisztofer egyébként a Borsnak azt nyilatkozta, hogy mesterével ellentétben, ő nem bánja, hogy kiesett a tehetségkutatóból.

„Túl sok volt, már nehezen bírtam elviselni a terhelést, és kezdett fizikailag is kihatni rám a stressz és a szorongás. Csak Gabi miatt vagyok szomorú! Szerencsére nem érzem úgy, hogy cserben hagytam, mert mindent megtettem és beleadtam, így a lelkiismeretem teljesen tiszta a lelkiismeretem."

– nyilatkozta a kiesés után.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!