Tóth Gabi TOP3 extrém interakciója rajongóival - ifaktor
Tóth Gabi napszemüvegben a telefonját nézi

Egy interjúban Tóth Gabi arról a TOP3 élményéről mesélt, amelyek ugyan negatívak voltak, de örökre emlékezni fog rájuk az énekesnő.


Tóth Gabi Magyarország egyik legnépszerűbb énekesnője, ez vitathatatlan. Ebből adódóan rengeteg rajongója van az országban, akik így vagy úgy, de ki szeretnék mutatni érzéseiket Gabi iránt. A csalad.hu-nak adott interjújában összefoglalta, melyek azok a jelenségek, amik nyomot hagytak benne.

A koncertek számos rajongót vonzanak a színpadhoz, így az énekesnő elmondása szerint megesett, hogy valaki sörösüveget hajított fel a színpadra. Gabi elárulta, hogy minden koncertje és/vagy fellépése előtt izgul, így nem csoda, hogy az égő petárda rettentően kizökkentette és meg is ijesztette. Volt olyan delikvens aki viccesnek tartotta a már meggyújtott pirotechnikai eszközt odadobni Gabihoz. Nem beszélve arról, hogy egyszer le is hányták őt.

"Persze volt már, hogy valaki kizökkentett egy hangulatból, ennek talán a legextrémebb példája, amikor egy illető sörösüveget dobott a színpadra egy koncerten, de olyan humoros fiatalember is akadt, aki jó ötletnek gondolta, ha egy meggyújtott petárdát hajít a színpadra... Szerencsére ezek nagyon régen történtek, messze-messze egy távoli galaxisban, és a biztonsági emberek viszonylag gyorsan megoldották a helyzetet. Volt még egy nagyon emlékezetes fellépésem egy elegáns céges bálon, egy akkor nagyon felkapott belvárosi helyen, ahol egy gyönyörű estélyi ruhában lévő hölgy éppen mondani akart valamit (szeretném hinni, hogy gratulálni akart, de már soha nem fogjuk megtudni), de amikor kinyitotta a száját, hirtelen rajtam landolt a nem sokkal korábban elfogyasztott háromfogásos vacsorája, némi alkohol kíséretében. Magyarul lerókázott. Ott tanultam meg, hogy a diszkrétnek induló, elegáns céges bulik tudnak a legveszélyesebbek lenni."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!