Tóth Gabi jót akart, de durván lehúzta az X-Faktort - ifaktor
Tóth Gabi.
Tóth Gabi korábban három évadon keresztül volt az X-Faktor mentora. Azóta a műsor teljesen más irányt vett minden téren.


Nem csak a szabályok változtak Gabi és mentortársai távozása óta, hanem az énekesek kiválasztásának szempontjai is. Az új vonalas X-Faktorban rengeteg rapper, alternatív műfajok képviselői kapnak szerepet rendre. Ezt egyébként szándékosan csinálják így, amelyet Puskás Peti elismert anno az IstenEst egyik epizódjában.

Mindenesetre a jele szerint Gabi jobban kedvelte a korábbi évadokat, amelynek – kicsit burkoltan – hangot is adott a közösségi oldalán.

„Elmondhatatlanul büszke vagyok, hogy ilyen tehetséges testvérem van! Egy igazi Díva! Tóth Vera !! Kamilla pedig egy nyertes típus! Pont, mint testvérem! Nagyon jó volt végre zenét és igazi éneklést hallani! Van még remény! Bravo!”

– írta Gabi, aki ezzel utalt rá, hogy az X-Faktorban mostanra nem a nagy ívű, hatalmas éneklések dominálnak.

Kamilla és Tóth Vera a Legyen ünnep című dalt adták elő, és a fiatal énekesnő végül kvalifikálta is magát a döntőbe. Tóth Gabi szerint van még remény a műsor számára.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!