Tóth Gabi dalát a hallássérültek is feldolgozták - ifaktor
Tóth Gabi mintás fehér felsőben
Ismét otthonról énekel közönségének Tóth Gabi
Instagram/@tothgabi

Tóth Gabi dalát a hallássérültek is feldolgozták

Tóth Gabi saját dalának egyik újabb feldolgozására talált. Az énekesnő szerint az ilyen pillanatok miatt képes kitartani a hitében.


Korábban mi is megírtuk, hogy több haza sztár is előszeretettel nézi meg, azokat a feldolgozásokat, amiket az ő dalaik ihlettek, vagy pedig azokból készültek. Így tett most Tóth Gabi is, aki egy szokatlan de annál szebb videóba botlott bele.

Ugyanis az énekesnő Szeretni jöttem című dalát a Hallássérültek Tanintézete dolgozta fel és erről egy videó is készült, amit pedig Gabi megosztott az Instagram-oldalán. Az énekesnő nagyon örült ennek a hírnek és úgy érzi, hogy ez az élő bizonyíték, hogy a zene képes összekapcsolni a jó embereket.

,,Képzeljétek, hétvégén volt egy kis időm böngészni, hogy milyen feldolgozások születtek az utóbbi időben a dalaimra, és egy olyan kincsre bukkantam ami azonnal megtöltötte a szívemet melegséggel ❤️ Ezekért a varázslatos pillanatokért éri meg kitartanom a hitemben, hogy a zene bizony képes összekapcsolni a jó embereket ✨ Hiszen mi mind Szeretni jöttünk ❤️
Csodálatosak vagytok Hallássérültek Tanintézete! 🙏”

-írta Instagram-bejegyzésében Gabi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!