Tóth Gabi közölte: nem a Kossuth-díjra hajt - ifaktor
Tóth Gabi fekete ruhában egy koncerten .
Tóth Gabi nemrég az Instagram-oldalán jelentkezett be, ahol több 24 órán át elérhető történetet is megosztott a követőivel – szúrta ki a 24.hu.

Az énekesnőt az utóbbi időben sok kritika érte, amelyek nagy része azt ostorozza, hogy kormányközeli tevékenységet folytat, álkeresztény és csakis azért változott meg, hogy minél több munkához és díjhoz jusson – így legfőbb célkitűzése a Kossuth-díj.

Tóth Gabi mindezt most cáfolta videóüzenetekben az Instagram-oldalán. A történetében igencsak szájbarágósan jelezte, hogy nem a Kossuth-díjra hajt, de a negatív kommentekről is beszélt.

„A negatív kommentek kvázi nem változnak semmit, mármint tartalmilag. Tehát amikor kérdezik, hogy én ezt hogy viselem, akkor annyi erre a válaszom, hogy az ember szervezete tényleg immunissá válik, mert ha ugyanazokat olvasod tíz éven keresztül, annak elmegy a hatása. Mert nincs benne semmi tartalmilag, aminek lenne értelme, vagy bármilyen szinten is hatna”

– mondta az énekesnő, aki ennek ellenére rendre keveredik szóváltásba a kommentszekcióban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!