Tóth Gabinak megrendítő túlvilági élménye volt, amíg műtötték - ifaktor

Tóth Gabi elképesztő vallomást tett életmentő műtétéről, amit még 18 éves korában hajtottak rajta végre.


Tóth Gabit elég sokáig rockerlánynak tartották, de saját bevallása szerint sosem felelt meg ennek a skatulyának. A hittel való élményéről azonban csak nem régen hallhattuk megszólalni.

Az énekesnő az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Világkongresszust előkészítő kerekasztalbeszélgetésen tett említést arról, hogy mikor volt az első „isteni" élménye.

Gabi 18 éves volt, amikor súlyos belső vérzéssel és tüdőembóliával került kórházba.

A Best magazin értesülései szerint Gabi akkor még nem volt teljes tudatában annak, mi is történt vele, csak másfél évre rá realizálódott benne az eset:

„Akkor volt az első isteni élményem."

Korábban Gabi megpróbálta magát azzal nyugtatni, hogy az operáció alatt csak felébredt az altatásból.

Az énekesnő így írta le nem mindennapi látomását:

„Akinek beszéltem az átélt élményekről, azt mondta: hallucináltam vagy álmodtam. Úgy éreztem, mintha valaki felemelt volna, és megszűnt bennem a félelem. Megkérdezték tőlem, hogy mit szeretnék. Azt feleltem, nekem itt nagyon jó. Egy hangot hallottam, ami azt mondta, hogy dolgod van, és visszatértem."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Fluor bedobta a kártyát, leleplezte a Katicát

Az Álarcos énekes ma esti adásában a szuperkártyák segítségével Fluor Tomi leleplezte a Katica álarcát, ezen kívül még egy maszk leleplezésre kerül ma.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!