Tóth Gabit nagyon megviselte kislánya betegsége - ifaktor

Testileg és lelkileg is megviselte Tóth Gabit az elmúlt egy hét.


Ahogyan a Blikk is írta, az énekesnő elképesztő módon, egy nap alatt talpra tudott állni egy vészterhes hét után. Kislánya megbetegedése miatt sokat aggodalmaskodott és a közösségi médiában sem álltak a személyéhez a legkedvezőbben celebjeink.

Az Erdő Péter bíborostól átvett oklevele miatt először Kajdi Csaba állt bele Gabiba, akit letiltott közösségi felületéről, majd később Lakatos Márk is követte Cylát ezen a listán.

A körülmények ez után sem kedveztek Gabinak, mert Hétfőn Instagram-oldalán tette közzé, hogy kislánya, Hanna Róza megbetegedett.

Az énekesnő megosztotta legújabb posztjánál, hogy lelkileg és testileg is kimerítette kislánya betegsége is, aki szerencsére már teljesen jól van és meggyógyult. Gabi láthatóan családjáért bármit megtenne és a legjobban őket szereti a világon.

Mi csak további jó egészséget tudunk kívánni Gabinak és egész családjának is.

A híresség posztját ide kattintva érhetitek el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Fluor bedobta a kártyát, leleplezte a Katicát

Az Álarcos énekes ma esti adásában a szuperkártyák segítségével Fluor Tomi leleplezte a Katica álarcát, ezen kívül még egy maszk leleplezésre kerül ma.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!