Tóth Vera teljesen összeomlott: majdnem feladta a műsort - ifaktor
Tóth Vera, borral a kezében.
Az idei évad legnagyobb drámája zajlott le A Konyhafőnök VIP stúdiójában, ugyanis Tóth Vera egyszerűen kisétált az adás felvételéről.


Tóth Vera már többször érezte magát elveszettnek a konyhában. Sokat mondogatta, hogy neki ez az egész nem való, azonban a csütörtöki második főzés alkalmával teljesen összeomlott. Ismét úgy érezte, ő nem tudja megugrani az elvárásokat, így kötényét levéve, könnyek között távozott a stúdióból. Végül Fördős Zének sikerült meggyőznie az énekesnőt, hogy legalább próbáljon a séfek elé vinni egy tányért – hátha...

Vera végül megfogadta Zé tanácsát, majd Rácz Jenő is segítségére sietett, így ki tudott tálalni. Olyannyira, hogy végül ő lett a győztese ennek a főzésnek, amelyről Jenő séf a következőket mondta:

„Az, hogy valaki tizennégy perc alatt ilyet tud összehozni, az mindenképp bámulatos. Ez mindent elárul rólad versenyzőként, emberileg, mindenhogyan. Ha káosz van, mindig van egy kiút, csak picit le kell higgadni. Aki ennyi idő alatt ilyet varázsol, az tud”

Végül Rába Tímea esett ki A Konyhafőnök VIP csütörtöki adásából, miután Osvárt Andreával került veszélyzónába. A zsűri döntése alapján a színésznő folytathatta a versenyt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!