Tóth Veráéknak súlyos banki csődből is sikerült kilábalniuk - ifaktor
Tóth Vera és Pauli Zoli bort kortyolgatnak

Rendkívüli csapdába került Tóth Vera és férjének étterme. Egy mostani közleményben viszont sikerült tisztázniuk magukat.


Tóth Vera és férje, Pauli Zoltán Palkonyán található étterme rettenetes időszakon van túl. A több évnyi kemény munka, melyet beletettek a kis vendéglő tökéletesítésébe, egy pillanat alatt romba dőlhetett volna. A háborús következmények miatt, az orosz kézben lévő Sberbank ügyfelei, teljes bizonytalanságban érezhették magukat az elmúlt időszakban. Az étterem büdzséje pedig történetesen, egy ilyen számlán volt vezetve.

Ebből kellett volna kifizessék az alkalmazottakat, a beszállítókat, az alapanyagokat, amikkel így heteket csúsztak. Egy ponton az is kérdésessé vált, hogy az étterem egyáltalán túléli-e ezt a súlyos válságot, amibe önhibáján kívül esett bele. A Bors napilapnak azonban Pauli Zoltán így nyilatkozott az esetet illetően.

"Nehéz napok vannak mögöttünk, de végre jó hírekkel szolgálhatok, végre megkaptuk a pénzünket! Minden partnerünk türelmes volt, mi szaladgáltunk banktól bankig, mire sikerült több helyen is számlát nyitnunk, és még a fizetési határidők lejárta előtt megkaptuk a kártalanítást, így át tudtuk utalni a pénzeket, így nem volt és nem is maradtak adósságaink"

Veráék nagyon boldogok, hogy sikerült ezt a kis gyöngyszemet megmenekíteni és teljesen kilábalni a pénzügyi csapdából, viszont a bankváltás így alighanem elkerülhetetlen a cég számára.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!