Tóth Vera és további 5 sztár, akit bántalmaztak - ifaktor
Palácsik Tímea és Damu Roland.
Tóth Vera az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban mesélt arról a házigazdának, hogy előző párkapcsolatában megalázták és megverték. Ennek apropóján összeszedtük a legismertebb hazai hírességek és külföldi világsztárok (!) hasonlóan drámai vallomásait.


Palácsik Tímea

Hazánkban a legnagyobb nyilvánossággal a modell Palácsik Tímea kálváriája zajlott, egy ország követhette nyomon perrel végződő történetét Damu Rolanddal. A modell állítása szerint szerelmük csak fél évig volt erőszakmentes, utána a színész bántalmazta, de sokáig megbocsátott neki, mert elhitte ígéretét, mely szerint megváltozik. A bíróság végül 2012. március 20-án 4 és fél év börtönbüntetésre ítélte Palácsik Tímea bántalmazása és nemi erőszak miatt. A büntetés letöltését 2012 áprilisában kezdte meg és 2015 áprilisában fejezte be az egykor ünnepelt színész, aki mostanában többször kért pénzt a Facebook-oldalán.

Lady Gaga

Az énekesnőt 19 éves korában érte szexuális erőszak, amikor is egy nála húsz évvel idősebb producer bántalmazta.

„Ebben az egészben nemcsak az a pillanat a nehéz, amit át kell akkor élni. Hanem évekkel később, bármikor az eszedbe juthat, és akkor szembesülni kell ezzel a traumával!"

– fogalmazott az énekesnő.

Rihanna

A fotó, amely Rihanna arcáról keringett, igazán sokkoló.

dailymotion/Rihanna

Nagy port kavart, amikor kiderült, hogy Rihannát, az akkori pasija, a szintén népszerű zenész Chris Brown verte meg, ráadásul nem is egyszer. Az egyik eset után egy brutális fotó is megjelent a neten, amin az énekesnő arcát durva, duzzadt sebek borítják. Christ végül öt év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, és azóta sem mehet Rihanna közelébe.

Drew Barrymore

A színésznőt nem párja bántalmazta, hanem már sokkal korábban, gyerekkorában kellett szembesülnie mindezzel. Nem csoda, hogy már egészen kiskorától kezdve alkohol és drog problémákkal küzdött, ugyanis édesapja hasonló gondokkal küzdött, és ebben az állapotában rendszeresen megverte Barrymore-t.

Papadimitriu Athina

A Jászai Mari-díjas és EMeRTon-díjas görög származású magyar színésznőt több mint egy évtizeden át gyötörte volt férje. Erőszakos megpróbáltatásainak, megveréseinek sokszor kislánya is szemtanúja volt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!