Tóth Vera beismerte, hogy nem számított neki a pénz - ifaktor
Tóth Vera énekel

A hirtelen jött siker és pénz Tóth Verát is megszédítette, aminek eredménye súlyos anyagi veszteség lett.


Tóth Vera őszintén beszél arról, milyen életet is élt akkor, mikor a nyakába szakadt a hírnév és a velejáró temérdek pénz. Kadarkai Endre interjújában kitért arra is, hogy ez idő alatt mennyi pénzt szórt el.

Vera a Borsnak elmondta, hogy nem érdekelte a pénz és az sem, hogy milyen módon költi azt. A panelból hirtelen milliomossá vált énekesnő így öntötte szavakba az akkori énjét.

Egy kis panellakó voltam, aki élt egy bizonyos összegből. A műsor után kereső, és átlagon felül kereső ember lettem, aki két kézzel szórta a pénzt. De, azt is igaz, hogy engem nem érdekel a pénz! Soha sem érdekelt. Bár egy kisebb rózsadombi villa árát "ellocsoltam" pár évvel ezelőtt.

Ezt az időszakot az is segített maga mögött hagynia, hogy megismerkedett jelenlegi párjával Pauli Zoltánnal, akivel már a családalapítást és a közös gyermekvállalást is tervezgetik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!