Szexuális zaklatásért letartóztatták a Trónok Harca sztárját - ifaktor
Joe Gatt egy konditeremben kék trikóban fotózkodik
A világhírű sorozat, a Trónok Harca sztárja súlyos szexuális vádakkal néz szembe, miután állítások szerint, egy fiatalkorúval érzéki üzeneteket váltott.


A Trónok Harca sztárja, Joseph Gatt súlyos vádakkal és esetleges börtönbüntetéssel néz szembe, miután kiderült, hogy egy fiatalkorú lánnyal, obszcén és erotikus tartalmú beszélgetései voltak. Az 50 éves férfit a Los Angelesben található házából vitték el a rendőrök.

A rendőrök konkrét házkutatási paranccsal érkeztek a helyszínre, miután egy informátor szerint a színész szexuális tartalmú beszélgetéseket folytat egy fiatalkorúval. Ezt a vádat pedig annyira komolyan veszik, hogy azonnal őrizetbe vették.

A színész Thenn Warg szerepében tűnt fel a Trónok Harca sorozatban, de láthattuk már a „Thor” című filmben és a „Star Trek”-ben is. A színészt még aznap szabadlábra engedték egy finom 5000 dolláros, mintegy 1,7 millió forintos óvadék fejében. Az incidenst követően egy Instagram-posztot is megosztott a színész, amiben leírta, hogy undorítónak tartja ezt a vádat és teljeskörű együttműködését ajánlotta fel a rendőrségnek, hogy a végére járjanak ennek. A nevének tisztázása a legfontosabb most.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!