Három óra alvás után még ezt is bevállalta Tücsi - ifaktor
Tücsi fehér toppban ül a konyhában

A népszerű influenszer, Tücsi Instagram-oldalán számolt be szörnyű éjszakájáról, amikor mindössze csak három órát tudott aludni. Ennek ellenére még ezt is bevállalta!


Tücsi újabban visszatért a konditerembe és újra sportolni kezdett. Legutóbbi Instagram-posztjában arról számolt be, hogy szörnyű éjszakán van túl, ugyanis mindössze csak három órát tudott aludni.

Ennek ellenére az influenszer bevállalta a reggeli edzést, bár sokáig filózott rajta, hogy lemondja azt. Követői számára hatalmas példát mutatott és remek motiváció volt bejegyzése.

,,egy szörnyű éjszaka, alig 3 óra alvás után hajnali fél 5-kor majdnem lemondtam a reggeli edzést, de tudtam, hogy Jani már fejben összelattintotta a mai crossfit kínzásomat. Végül elvonszoltam magam.
Kértem némi empátiát a fáradtságom miatt, nem kaptam és milyen jó érzés volt befejezni, főleg ezt a 35 kg-os doboz-tolást 💪🏾💪🏾💪🏾
A végén megfejelte még egy kis evezéssel, minden porcikámat éreztem, de mégis feltöltődve kezdtem a munkával teli napot, ami igencsak hosszúra fog nyúlni és éjjel Csíkszeredában végződni.
Valóban minden alkalommal tapasztalom, hogy a mozgás a testünk mellett a lelkünket is építi"

- számolt be követőinek Insta-oldalán Tücsi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!