Tücsi: „Egy ideje úgy érzem, ez így nem mehet tovább” - ifaktor
Tücsi barna ruhában és kabátban áll egy fehér fal előtt

A népszerű influenszer, Tücsi őszintén mesélt követőinek Instagram-oldalán férjével való kapcsolatáról és a mindennapi nehézségeikről.


Egy házasságban sokszor ütközhetünk akadályokba és állhatunk szembe nehézségekkel. Főleg, ha már gyermeket nevelő házaspárról van szó.

Ezekről a nehézségekről számolt be közösségi oldalán Tücsi és azt is elárulta követőinek, hogy újévi fogadalomként a férjével egymásra szánt idejüket próbálják meg növelni.

,,A csodás gyerekkor valóban egyenlő a folyton fáradt szülőkkel? Esténként Ti is kipurrcanva zuhantok egymás mellé egy hosszú nap után?

A munka mellett a legfontosabb nekünk, hogy sok maradandó élménnyel gazdagodjunk, Narával közösen fedezzük fel újra a világot. 💞 Ennek következtében ilyenkor, amikor lefekszik, eldőlünk, mint két krumpliszsák… Sokszor ilyenkor még a laptop is előkerül, mert a kötelesség az kötelesség.

Egy ideje érzem, hogy ez így nem mehet tovább, így kértem Sofit, hogy vezessünk be heti 2 társasjáték/kártya estét, amikor se laptop, se telefon, se tv, csak egymásra figyelünk. 🙏🏾 Remélem menni fog! 😝 Nálatok vannak ilyen bevált praktikák?"

- mesélt őszintén életéről követőinek Tücsi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!