Ezek a TV-műsorok indulnak és folytatódnak 2022-ben - ifaktor
Mi kis falunk csapata

Leginkább az RTL és TV2 közölte milyen TV-műsor finomságokkal kedveskednek a nézőknek a következő szezonban.


A vírushelyzetre való tekintettel idén is online formában kerül megrendezésre a Big Picture konferencia, amit a MEME – Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesülete szervez. Ezen az eseményen a TV-s társaságok mutatják be azokat a műsoraikat, amikkel a következő naptári szezonban fogják a nézők figyelmét a készülékek elé szegezni.

RTL Magyarország

Nagy örömmel jelenthetjük, hogy folytatódik „A mi kis falunk".

Ezen felül januárban a harmadik évaddal köszönt be a „Keresztanyu". A sorozat alkotóinak egy új, mindennap nézhető művét is a képernyőn láthatjuk majd. Ez a „Hotel Margaret" nevet kapta, ami egy budapesti gyilkosság történetét meséli el.

A Sisi még nem, de a Tanár 4. évada már elérhető az RTL Most+-on, de az utóbbit a TV-ben is láthatjuk majd 2022. januárjától. Ezen felül pedig további 3 sorozatot kapunk majd az RTL-től a következő évben.

A „Séf meg a többiek" – „Nagy Fehér Főnök" – „A király"

A középső sorozat hatalmas sikert aratott Csehországban, míg az utóbbi sorozat egy limitált, 10 részes életrajzi dokumentumfilm lesz, amely Zámbó Jimmy életét tárja fel előttünk.

Továbbá érkezik majd:

  • Celeb vagyok ments ki innen
  • Cápák között
  • Konyhafőnök civil és VIP
  • Mestercukrász 2. évad
  • Nyerő páros
  • Házasodna a gazda
  • X-Faktor
  • Valóvilág

TV2 Csoport

Indul az új évada a „Farm VIP"-nek, ami novembertől lesz látható a képernyőn, többek között Schumck Andorral.

Bachelor – A "Nagy Ő" című sorozatban Tóth Dávid olimpiai kajakozó keresi az igazit, Stohl András pedig azon lesz, hogy segítsen neki megtalálni azt.

2022-ben jön az "Ázsia Express" és az "Exatlon" is.

A „Drágám add az életed" új évadja is képernyőre kerül, valamint egy új sorozatot is bemutat a TV2, ami a „Pepe" névre hallgat. Ez egy spanyol adaptáció, aminek főszerepében Simon Kornél és Mucsi Zoltán lesz látható.

Tavasszal pedig érkezik a "Sztárban Sztár" újabb évada.

Ezen felül még látható lesz a Life Tv-n az Agymenők, aminek forgalmazását megvásárolta a Viasattól a tv. Till Attila „Sétáló Talk Show"-ban hazai helyszínekre kalauzolnak el minket, valamint a „Hogyan készült?" című sorozat is újraindul.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles From Your Site

Ne hagyd ki!