Egyesül a Sztárban Sztár és a Dancing with the Stars - ifaktor
Dancing with the Stars zsűripultja.
A TV2 hatalmas dobásra készül azzal, hogy a Sztárban Sztár leszek! és a Dancing with the Stars műsorát összemosva, mindkét zsűri jelen lesz a táncműsorban és kommentálhatja a látottakat.


A Dancing with the Stars még versenyben lévő tíz párosa a legnagyobb filmslágerekre fog táncolni. Egy különleges nyitóprodukciót is láthatnak majd a nézők az exkluzív adásban. A The Greatest Hollywood Show különlegessége, hogy a cirkuszok világát megidéző, grandiózus nyitányban a korábban kiesett versenyzők is parkettre állnak. A The Greatest Showman betétdalát pedig Tóth Andi és Kamarás Iván fogja énekelni.

A zsűriben különleges szerep juthat Bereczki Zoltánnak, aki elmondhatja magáról, hogy mindkét műsorban zsűrizett már, most pedig találkozhat korábbi „mestertársaival" is.

Az "A zsűrik éjszakája " elnevezésű különleges adásban a TV2 két szuperprodukciójának a zsűrije összeáll egy különleges adás erejéig és ugyan a pontos leosztás még nem tudható, az előzetes várakozások szerint a vendégzsűrik is aktív részesei lesznek a show-nak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!