Nagy hibát követett el, rögtön kivágták a TV2 főzőműsorából - ifaktor
Séfek séfe séfjei: Vomberg séf,  Wolf séf és Krausz séf.
A TV2 főzőműsorában a séfek eddig sem fogták vissza magukat, de amikor kiderült, hogy az egyik versenyző mit tett, azonnal a legkomolyabb szankciót alkalmazták.


A Séfek séfe zsűrijének tagjai észrevették, hogy valaki a földön hagyott egy vágódeszkát. Mindez még nem is lett volna akkor hiba, azonban egy éles kést rajta hagyott a vágóeszközön az illető.

Amikor a séfek kérdőre vonták a versenyzőket, akkor senki nem jelentkezett „bűnösként", így visszanézték az adás felvételét, amelyen egyértelműen kiderült, hogy Péter volt a hunyó.

Péter állítása szerint nem emlékezett tettére, ezért a videón megmutatták neki is, hogy milyen veszélyes dolgot művelt a konyhában, ami miatt a többi társa is könnyen megsérülhetett volna. A séfek ezt a hibát annyira súlyosnak és felelőtlennek ítélték, hogy a férfinek azonnali hatállyal távoznia kellett a műsorból.

A séfek ezt a hibát annyira súlyosnak és felelőtlennek ítélték, hogy a férfinek azonnali hatállyal távoznia kellett a műsorból.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!