Ítélet született Tyga majdnem börtönt érő testi sértéséről - ifaktor
Tyga fehér szőrmében

Nem emelnek vádat Tyga ellen azután, hogy durva képeket posztolt exe arról, hogy állítólag megverte őt.


Végre egy kis jó hír Tyga életében, ugyanis nem emelnek vádat ellene testisértés miatt. Az ügyet a Los Angeles Megyei Bíróság vette kézbe, ugyanis ők az egyedüliek, akik vádat emelhetnek testi sértés miatt. Ezt követően és Tyga saját vallomása, valamint a tény, hogy saját magát feladta a rendőrségen, hogy vallomást tegyen az ügyben, elég volt, hogy átadják az ügyet a Los Angeles Városi Bíróságnak.

A Városi Bíróság nem szabhat ki ítéletet testi sértés elkövetése miatt, így a rapper megnyugodhat, azután, hogy múlt hónapban őrizetbe vették, miután állítólag összeverte volt barátnőjét, Camaryn Swansont. A nő az eset kimeneteléről képeket is készített, amikkel szerette volna bizonyítani igazát.

Camaryn elmondta, hogy Tyga állítólag többször is megütötte, azonban a rapper azt mondta, hogy a vádak hamisak és ez nem marad ennyiben.

A páros egyébként ebben az évben kezdett randizni még korábban, és márciusban már Instagramra is posztoltak közösen. Az ok, amiért szétmentek egyelőre nem tiszta, de az biztos, hogy ezekkel a vádakkal a hátuk mögött, nem lesznek többé puszipajtások!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!