Úgy tűnik, Zoë Kravitz és Channing Tatum egy párt alkot - ifaktor
Channing Tatum és Zoe Kravitz közös fotón
A párost az elmúlt hónapban többször is látták New York Cityben, bizonyítva a jeges tejeskávé iránti vonzalmukat és a Magic Mike színész BMX-biciklik iránti szeretetét.


A találkozások a laza és a közeli között mozogtak: egyik nap a duó együtt biciklizett, egy másik nap pedig vécépapírt és friss virágot vásároltak. De nyilvánosan nem mutatták pontos jelét, hogy együtt lennének, így azon tűnődtünk, hogy vajon tényleg randiznak-e, vagy csak mi akarunk többet látni a dolgok mögé.

A People szerint azonban a pár tényleg együtt van. Egy forrás megerősítette a kapcsolatot a lapnak, mondván, hogy Kravitz és Tatum "elválaszthatatlanok".

"A hétvégét N.Y.C.-ben töltötték, sétálgattak a városban, találkoztak a barátaikkal és meglátogatták a Guggenheim Múzeumot"

- mondta a forrás.

"Nagyon boldognak tűntek. Olyan aranyosak ér érezhető közöttük a kémia ".

Úgy tűnik, a kapcsolatuk Hollywoodot is megmozgatta, több bennfentes is áradozik a párról.

"Zoë úgy gondolja, hogy Channing egy nagyon értékes színész és ember"

- mondta egy forrás a People-nek. Egy másik forrás pedig azt mondta a lapnak:

"Channingnek tetszik, hogy Zoé független, szókimondó és okos".

A pár először akkor került kapcsolatba szakmailag, amikor Kravitz rendezői debütálásán, a Pussy Islanden dolgoztak. Kravitz tavaly júniusban a Deadline-nak elmondta, hogy Tatum volt az első választása a férfi főszerepre, egy excentrikus tech-milliárdosra, és hogy a páros együtt fejlesztette a karaktert.

"Chan volt az első választásom, ő jutott eszembe, amikor megírtam ezt a karaktert"

- osztotta meg a színésznő.

"Egyszerűen tudtam a Magic Mike-ból és az élő show-műsoraiból, hogy Ő kell erre a szerepre. Az volt az érzésem, hogy ő egy igazi feminista, és olyan valakivel akartam együtt dolgozni, akit egyértelműen érdekel ennek a témának a feltárása".

Tatum elárulta, mennyire meglepődött, amikor Kravitz felvette vele a kapcsolatot:

"Amikor Zoë felhívott ezzel kapcsolatban, megdöbbentem. Nem ismertem őt. Láttam már filmekben, tudtam, hogy ő volt a High Fidelity producere, de nem tudtam, hogy ilyen szinten alkot és azt sem, hogy rendezni akar ".

Majd így folytatta:

"A semmiből jött az egész, és a film témája miatt tudni akartam, hogy miért rám gondolt. Senki nem ad nekem esélyt egy ilyen szerepre, mindenki máshova kategorizál és elvárja, hogy egy bizonyos dolgot csináljak. Félelmetes és felszabadító volt, hogy szabadon beszélgethettem, ahol megengedték, hogy hibázzak és rosszat mondjak ".

Fiatalok, sok boldogságot kívánunk!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!