Ugyan lemondták a bánki koncertet, de így is megkapják ByeAlexék a milliós gázsit - ifaktor

Nem lankadnak a kedélyek ByeAlex múlt héten lemondott, bánki koncertje körül. Az énekes hatalmas csalódást okozott, amiért a helyszínen mondta le koncertjét, ott hagyva ezzel közönségét. Most kiderült, hogy mindezért pénzt is kapott.


Augusztus 21-én léptek volna fel ByeAlexék a Bánki-tó partján, de technikai okokra hivatkozva lemondták a műsort, pedig legalább 2000 ember várt rájuk.

A rajongók most is teljesen értetlenül állnak a dolog előtt, mert az együttes előtt lévő fellépőknek egyáltalán nem volt problémája a körülményekkel, vagy a fény-és hangtechnikával.

A Bors felkereste Bánk polgármesterét, Torma Andreát, akitől sikerült megtudni, hogy a ByeAlexékkel kötött szerződés feltételeinek eleget fognak tenni, és kifizetik a fellépés előlegének számító 50%-ot az énekesnek.

Arra választ már nem sikerült kapni, hogy ByeAlex kötelezhető lesz-e kártérítés fizetésére. A polgármester Így folytatta:

„Nekünk nyilván vannak szerződéses kötelezettségeink, amelyeknek meg kell felelnünk. Számunkra fontos, hogy a településünk, Bánk hiteles maradjon és kiszámítható partneri viszonyban legyünk minden előadóval."

ByeAlex további koncertjeinek időpontjai már láthatóak a közösségi oldalán, azonban rajongói hozzászólásaiból kiderül, hogy a továbbiakban kétszer is meg fogják gondolni, hogy elmenjenek-e a fellépésére.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Rúzsa Magdi egy posztban kért elnézést az elmaradt koncert miatt

Vásárosnamény polgárai mindennél jobban várták Rúzsa Magdit, ő azonban képtelen volt megtartani a koncertet.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!