Erre az új szerepre kérték fel a Szexoktatás sztárját! - ifaktor
Ncuti Gatwa egy eseményen vörös zakóban mosolyog

Világszerte bejelentették, hogy Ncuti Gatwa átveszi Jodie Whittaker szerepét a Doctor Who-ban.


Ncuti Gatwa-t valószínűleg a Szexoktatás című Netflixes sorozatból ismerhetik az emberek. Ott vált híressé kiváló alakítása miatt. Most azonban egy teljesen más szerepben kell megmutatnia tehetségét, ugyanis ő lesz az új Doctor Who.

A doktor szerepét 2017 óta Jodie Whittaker töltötte be, azonban 2021-ben bejelentette távozását. Több név is felmerült, vajon ki helyettesíthetné a színészt, de végül Gatwa-ra esett a választás. Amikor bejelentették a váltást, a színész elmondta, hogy kicsit fél azért, de nagyon megtisztelőnek tartja a felkérést és rendkívül izgatott.

A 29 éves skót, de Rwandában született színész a második a világon, aki feketeként egy doktor szerepébe bújhat. Előtte csak Jo Martint érte ez a megtisztelés, aki Fugitive Doctor bőrébe bújhatott.

Gatwa a következő szavakkal illette a felkérést:

„Ez a szerep és ez a sorozat nagyon sok ember számára fontos a világon, beleértve saját magamat is. Az összes elődöm hihetetlen nagy profizmussal és szakértelemmel keltette életre a karakterét és kezelte ezt a felelősséget. Azon vagyok, hogy én is a legjobbat nyújthassam.”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!