Új tulajdonosa Bajnokok ligáját nyerne a Newcastle Uniteddel - ifaktor
Ünneplő Newcastle United szurkolók.
A négyszeres angol bajnok Newcastle United első embere Jaszir al-Rumajjan lesz, aki egyben a világ egyik legbefolyásosabb befektetőcégének igazgatója is, amely nem mellesleg Mohamed bin Szalman szaúdi herceg tulajdonában van.


A Newcastle eladása lassan igazi szappanoperává válik, másfél éve dolgoznak rajta azt illetékesek. A klubot 14 éve az a Mike Ashley birtokolja, akit mostanra ki nem állhatnak a szurkolók a csapat rossz szereplése és üzletpolitikája miatt, valamint Ashley szűkmarkúsága miatt.

A hírek 300 millió fontos üzletről szólnak. Mindenki arra számít, hogy a „Szarkák" akár már télen komoly költekezésbe kezdenek, hiszen a legfontosabb egyelőre, hogy a Newcastle bent maradjon a PL-ben. A rajongók az utcákon ünnepelték a tulajdonosváltást és igazi fesztiválhangulatot teremtettek örömükben.

A Szaúd-arábiai állami befektetési alap feje, Mohammed Bin Salman vagyona hozzávetőleg 434 milliárd dollár – ez tizennégyszerese annak az összegnek, amellyel a Manchester City első embere, Mansour-sejk bír.

A „Szarkák" új birtoklója Bajnokok Ligája győzelemig vezetné a klubot – tudta meg a Sky Sports.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!