Ukrajna szépségkirálynőjét is besorozzák katonának? - ifaktor
Anastasiia Lenna fehér ruhában egy fegyvert tart a kezében

A rettenetes orosz megszállást követően, Ukrajna számára nem maradt más, mint bevetni a titkos fegyvert.


Az ukrán emberek életük egyik legnehezebb időszakán mennek keresztül jelenleg. Az orosz támadások egymásra halmozva érkeznek Kijevbe és környékébe. Az ukrán miniszterelnök elmondta, hogy mindenkire szükség van, aki képes fegyvert ragadni. Ezen felbuzdulva pedig a volt Miss Grand Ukraine, azaz az egykor ukrán szépségkirálynő, Anastasiia Lenna is csatlakozott a haderőhöz.

Lennának több, mint 115 ezer követője van Instagramon, így az emberekre való ráhatása is igencsak nagy. Ezen felül pedig legutóbbi képével egy erőteljes üzenetet továbbított minden, az ország ellen támadólag fellép ember számára.

„Bárki aki támadólag lépi át az ukrán határt, meg lesz ölve.”

Lenna rendkívüli büszkeséggel és odaadással támogatja hazáját, így egy saját petíciót is elindított, hogy engedje meg a hadsereg, hogy ténylegesen csatlakozhasson hozzájuk. Elmondása szerint tenni akar azért, hogy újra béke honoljon az ukrán földön.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!