A luxusfeleség férje önként vonult be az ukrán seregbe - ifaktor
Anfisa Bulgakova családja

Anfisa Bulgakova óránként ellenőrzi a telefonján férje helyzetét, hogy tudja életben van-e még. Az orosz származású luxusfeleség, ukrán származású kedvese önként állt be katonának.


A Feleségek luxuskivitelben című műsorban volt alkalmuk a nézőknek megismerni Anfisa Bulgakovat, aki most a Fókusznak adott interjújában mesélt családjuk tragikus helyzetéről. Ugyanis Anfisa férje, Szerhij Sztahovszkij, a világbajnok teniszező önként jelentkezett az ukrán hadseregbe tartalékosnak.

Anfisa folyamatosan aggódik férje életéért, a gyermekeinek még nem merte elmondani, hol van édesapjuk, ugyanis nem szeretné őket megrémíteni. De folyamatos figyeli telefonján Szerhij helymeghatározását.

,,Két napja reggel kettőkor eltűnt a lokáció. Angolul oda volt írva, hogy nem található. Én nem tudom, hogy nem állt le a szívem azon nyomban. Nagyon megijedtem, de valószínűleg hálózati probléma volt. Folyamatosan, non-stop figyelem a telefonomat, hogy… magamat nyugtassam, hogy még életben van”

-nyilatkozta Anfisa.

A helyzet érdekessége, hogy Anfisa orosz, míg férje ukrán származású, de ez köztük semmilyen ellentétet nem szült soha. A házaspár azt is fontosnak tartotta tisztázni, hogy nem tartják Putyint az orosz nép megválasztott elnőkének.

,,Szeretném, hogy az emberek most megértsék, hogy Putyin nem egyenlő Oroszországgal. Ezt mindenki fogja fel! Az elmúlt húsz év során az orosz nép nem választotta meg ezt az elnököt. Az elnök saját magát választotta meg”

-folytatta Anfisa.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!