Uma Turman sokkolta az embereket a legsötétebb titkával - ifaktor
Uman Thurman egy székben ül keresztbe tett lábakkal

A Washington-postban jelent meg egy cikk, miszerint a „Kill Bill" sztárja Uma Turman súlyos lelki traumát szenvedett tizenéves korában.


Most, hogy Texas Államban hivatalosan is betiltották a 6 hétnél idősebb magzat abortuszát, Uma Turman egy saját példájával állt ki az ügy mellett.

„Megosztom veletek a saját élményemet…"

kezdte az 51 éves színésznő, aki szerint fontos, hogy kiálljon azokért, akik hasonló cipőben járnak mint ő.

„A tini éveim végén egy sokkal idősebb embertől véletlenül teherbe estem.."

Elmondta, hogy mindenképp meg akarta tartani a babát, amíg a szülei azt nem mondták:

„Nagyon nehéz lesz felnevelned egy gyereket úgy, hogy még te is az vagy."
„A gyermekded fantáziáimat az anyaságról azonnal sztornózták, miközben nagyon is mérlegeltem minden pontos és lényegretörő kérdésükre a válaszaimat. Akkoriban kezdődött el a karrierem is és még saját magam számára sem tudtam biztos helyet."
„Családként együtt úgy döntöttünk, hogy nem tudnánk ezen keresztül menni és így végül az abortusz mellett döntöttünk. A szívem ennek ellenére teljesen összetört."

mondta Turman.

„Nagyon sok fájdalom van ebben a történetben. Ezidáig ez volt a legsötétebb titkom. Az abortusz tiniként a legnehezebb döntés volt amit meg kellett hozzak és ami a mai napig fájdalmas. Ez viszont elindított a az örömökkel teli életem útján, ahol rengeteg szeretetet kaptam. A döntés, hogy nem tartottam meg a gyermekemet hozzájárult ahhoz, hogy felnőjek és olyan anya legyen belőlem, amilyen mindig is akartam lenni."

Turman mostanra 3 egészséges gyermek édesanyja. Maya 23 éves, Levon 19 és Luna 9. Maya és Levon ex-férjétől, Ethan Hawk-tól van, míg Luna egy másik exétől, Arpad Bussontól.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!